top of page
Search
  • Vanion1978

38. ŘADA (12. OBNOVENÉHO SERIÁLU) AŽ V ROCE 2020. A CO DÁL?

BBC tento týden potvrdila, že další (v pořadí již 38. série) bude odvysílána až v roce 2020. V příštím roce tedy uvidíme Doktora jen 1. 1. 2019 v novoročním speciálu Resolution a pak se minimálně na rok odmlčí.

V zákulisí se šíří spekulace, že po 38. řadě (12. obnoveného seriálu) Jodie Whittaker skončí v roli Doktora a Chris Chibnall opustí roli showrunnera. Whittaker se prý nechala slyšet, že se chce více věnovat rodině. Nicméně pravděpodobnější je, že seriál chce opustit Chris Chibnall, který původně o roli showrunnera prý ani nestál a není dvakrát nadšený z toho, jak probíhá natáčení a jaké jsou plány BBC do budoucna. Když si uvědomíme, že Chibnall je takříkajíc "dvorním" scénaristou Jodie Whittaker (jejich spolupráce na seriálu Broadchurch byla jedním z důvodů, proč byla do role Doktora obsazena), tak fakt, že se Chibnall chce stáhnout do pozadí a předat otěže někomu jinému, bude hrát v jejím rozhodování, zda zůstat nebo seriál opustit, velkou roli.

Závěrem je třeba upozornit, že kromě faktu, že se další řady dočkáme až v roce 2020, jsou ostatní informace založeny na nepodložených faktech. Necháme se tedy překvapit, jak to bude dál. Každopádně myslím, že se vše dozvíme dříve než se Doktor vrátí na naše obrazovky a monitory ...

51 views0 comments
bottom of page